Reanimatie

Weten hoe te handelen en het vroegtijdig kunnen herkennen van een hartstilstand kan levensreddend werken. Volg daarom een van onze reanimatiecursussen.

Sietsma EHBO & BHV biedt verschillende Rode Kruis cursussen aan waarin BLS + AED (reanimatie: Basic Life Support + Automatische Externe Defibrilator) zijn verwerkt. Reanimatie komt ook aan bod in de cursus:

Rode Kruis BLS + AED

bls

Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO verlenen bij een hartstilstand of bewusteloosheid. Het leren gebruiken van een AED hoort hier ook bij.

Naast bovengenoemde cursus, komen BLS + AED ook aan bod in de cursus Uitgebreide EHBO en Basis EHBO.

Duur: 4 uur

Rode Kruis PBLS + AED

Reanimatie bij kinderen (PBLS – pediatric basic life support) verloopt bij kinderen en baby’s net wat anders dan bij volwassenen. Om deze reden worden burgerhulpverleners ook niet opgeroepen als er sprake is van een ademhalingsstilstand bij een kind of baby. Het volgen van een PBLS cursus is daarom des te belangrijker. Werkt, zorgt of bent u vaak in de buurt van kinderen? Dan is deze cursus wat voor u.

Naast bovengenoemde cursus, komt PBLS + AED ook aan bod in de cursus EHBO aan Kinderen.

Duur: 4 uur

Herhaling

U kunt ook de herhalingscursus volgen van bovengenoemde modules. U kunt weer oefenen, er is tijd voor verdieping en na afloop bent u weer gecertificeerd.

Maatwerk, locatie, data en tijden in overleg. Neem contact op voor meer informatie.

Deel deze pagina…
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email