Over ons

Sietsma is all-round EHBO-instructeur met jarenlange ervaring in het hoog-risico domein (oorlogsgebieden). Specialisaties van Sietsma EHBO & BHV zijn:

  • remote area eerste hulp – EHBO in afgelegen gebieden (EHBO op REIS),
  • specialistische eerste hulp bij geweld (Eerste Hulp en Geweld),
  • hoog-risico veiligheidstraining en advies (informeer naar mogelijkheden).
sietsma

 

Wij begrijpen als geen ander dat geen enkel incident en omstandigheid hetzelfde is. Daarom ligt de focus van onze EHBO- en BHV-cursussen op het leveren van maatwerk.

Wat mensen zeggen over Sietsma….

Wij zijn hiervoor helemaal uit België gekomen. Dit was het dubbel en dwars waard. De focus van de cursus ligt echt op scenario’s die voor kunnen komen op reis door afgelegen gebieden, wat het zeer uniek maakt ten opzichte van een meer standaard EHBO cursus.

-Thijs, België, Uitgebreide EHBO op REIS

 

Ik heb echt geen min punt. Alles dat mogelijk was om over te brengen in 2 dagen was ook in de lesstof verwerkt. Ik vond het ook heel leuk dat je de cursus op nodige plaatsen hebt aangepast aan onze reis. Voor mij was dit heel belangrijk.

-Yakamoz, België, Uitgebreide EHBO op REIS

 

Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen of extra uitleg. Siebe neemt hierin net zoveel tijd als nodig is om de cursist de stof te laten beheersen.

-Laura, EHBO aan Baby’s en Kinderen

“De basis van het geheel: het vc-cwk-abcd protocol is een zeer waardevol houvast in crisissituaties zoals we helaas soms mee te maken krijgen als reisleiders in zeer afgelegen gebieden van de wereld.

-Charles, HT Wandelreizen, EHBO op REIS maatwerk workshop

Siebe heeft ons weer vele inzichten en opheldering gezorgd. Door zijn heldere uitleg en rustige karakter had de training een aangename stemming.

-Marthy,  Norwik, EHBO op REIS

Afgelopen weekend zijn we van de stichting Noorderlichtkampen klaargestoomd door Extreme Survival voor onze wandelavontuur in Noorwegen en Roemenië. Sochtends hebben we alles geleerd over beren. In de middag hebben we geleerd hoe je met beperkte middelen fysieke mankementen zoals blaren kan verhelpen maar ook hoe je in de meest fatale situaties moet handelen. Het was een zeer leuke en leerzame dag met een gepassioneerde cursusleider die wist waar hij het over had.

-Tamar, Norwik, Outdoor EHBO maatwerk in opdracht van Extreme Survival

 

Uw mening wordt gewaardeerd!

[wpforms id=”811″ title=”false” description=”false”]